De coach paarden


Hallo, 

Ik ben Jimmy, mijn baasje weet niet precies wat voor ras ik ben maar zegt altijd dat ik onder de welsjes hoor en dit vind ik niet erg. 
Meestal vind ik aandacht erg fijn en kom dan ook graag naar je toe. Het kan zijn dat dit spannend is maar als je dit aangeeft dan weet ik het en zal het accepteren.

Ik ben gek op de dames die in het land lopen maar kan het ook erg goed vinden met Mistral, in het begin hadden we wat ruzie, maar nu we weten wie de "baas" is kunnen we heel leuk spelen met elkaar.


hoefjes Jimmy


Hallo, 

Ik ben Mistral zoals je ziet ga ik graag op de foto. Ik trapte er dan ook in want dacht dat Cindy wat lekkers mee had. Maar helaas, toch wel een leuke foto van mij. Ik ben een leuke en stoere ruin en de baas over de paarden, maar ook een goede vriend van allemaal. 

Ik word vaak ingezet bij workshops communicatie en leiderschap, hier ben ik erg goed in.  Je kan op mijn rijden maar ik ben beter in spiegelen omdat ik gevoelige en stoere man ben. 

 

hoefjes Mistral

 

Sinds Maart 2017 is Mistral met pensioen en staat hij op een andere stal.

 Hinnek hinnek, 

 

Wij zijn Nicole en Uniek, we lijken erg op elkaar en dat komt omdat we allebei Fjorden zijn. Uniek is wat groter als Nicole en ook wat sneller. Maar we kunnen allebei erg goed met kinderen overweg en zijn gek op gepoetst worden en knuffelen. 

We lopen samen voor de kar maar soms ook apart, we kunnen beide een ritje buiten de rijbak maken en vinden dit ook erg leuk. Even in het dorp kijken is onze hobby.

 

Hoefjes van Nicole en UniekHinnek,

Ik ben Luna, een mooie zwarte merrie, mijn vader was een Fries en mijn moeder was een kruising fries met tinker en dat maakt mij een driekwart fries met kwart tinker. Maakt opzich niet uit want je wil natuurlijk horen dat ik heel erg lief ben en van knuffelen hou. Ik ben nog jong en moet sommige dingen nog leren maar hier krijg ik hulp in en ze worden niet zo snel boos op mij. Ik ben heel braaf onder het zadel en begin ook al wat van de  voltige oefeningen te begrijpen. M'n baasje wilt me ook graag voor de kar hebben dus hier trainen we voor, dit vind ik erg leuk om te doen. Dan zie ik eens wat meer als alleen de randen van de rij bak. 

Hoefje Luna
Boris
Boris
Ik ben Boris, sinds oktober mag ik de groep vergezellen en heb het erg naar mijn zin. Ik ben betrouwbaar en erg lief. Soms schrik ik nog een klein beetje maar met rustige woorden word ik rustig en kunnen we verder. 
Ik vind iedereen leuk maar zal eerst even kijken of ik je kan vertrouwen. Dit doe ik op mijn eigen manier. Als je een keertje langs komt kunnen we elkaar leren kennen. Ik vind werken met mensen leuk maar speel ook graag met mijn vriendjes in de wei. 

Hinnek! 

Meer foto's van ons!