Welkom bij Cindy Schipper zorgt! 

Cindy Schipper zorgt zegt precies waarvoor het staat. Zorg bieden aan een ieder die dit nodig heeft.

 

Vanuit Ursem (NH) geef ik coaching en begeleiding met en zonder paard, met als bijzonder specialisme: Kinderen en autisme.

 

Daarnaast verhuur ik mijzelf op freelance basis aan zorgboerderijen als begeleider.

 

 

Wilt u weten wat Cindy Schipper zorgt u kan bieden met behulp van de paarden neem dan contact op via het contact formulier of stuur een mailtje naar cindyschipperzorgt@outlook.com

 

 

Wat kan het paard voor de ontwikkeling van de mens betekenen

 

Paarden kunnen een grote therapeutische waarde hebben voor de mens. Door hun specifieke eigenschappen kunnen zij worden ingezet om mensen te helpen bij het ontwikkelen of verbeteren van hun opvoedkundige, communicatieve - en leidinggevende kwaliteiten of op het gebied van eigen emotionele ontwikkeling. 

Het paard heeft al menig mens geholpen alleen al door zijn aanwezigheid, door zijn vermogen om niet te oordelen, gedrag te spiegelen, of door zijn onvoorwaardelijke liefde voor de mens.Het ‘wezen’ paard daagt de mens dan ook uit om met zichzelf bezig te zijn. Om met zijn persoonlijkheid aan de slag te gaan, om duidelijk, consequent en grenzenaangevend, maar ook empathisch te zijn. 

Wilt u weten wat Cindy Schipper zorgt u kan bieden met behulp van de paarden neem dan contact op via het contact formulier of stuur een mailtje naar cindyschipperzorgt@outlook.com